За нас

История:


Lise.bg е платформа за продажба на дрехи и аксеосоари, собственост на фирма САГА-2010 ЕООД. Един амбициозен проект, базиран на повече от 6 години опит в сферата на онлайн продажбите. Едно интелигентно и адекватно решение за натовареното ежедневие на съвременната жена.

 

Коя е Lise?


Тя е Красива. Модерна. Сексапилна. Практична. Уникална. Сладка. Нежна. Съблазнителна. Елегантна. Делова. Спортна. Свежа. Игрива. Впечатляваща. Провокативна. Незаменима.

Всичко това е Тя! Нейно Величество – Жената. Нашето искрено вдъхновение!

Ние осъзнаваме важността на правилното впечатление във всяка ситуация, която ти предоставя динамичното ежедневие. Разбираме и необходимостта на жената да се променя. Затова ние израстваме заедно, минавайки през всички фази на женствеността и нейните разноцветни настроения.


Визия:


Жената трябва да бъде две неща – красива и щастлива.

В Lise.bg постигаме и двете само с един клик на мишката! Виртуалното шопинг изживяване Ви пренася в запленяващия свят на модата без да се налага да се лишавате комфорта на Вашия дом или офис. Всичко, от което се нуждаете, за да изразите своята индивидуалност на едно място! Вашето място!

Вашият личен дигитален мол, където най-важният клиент сте самите Вие!

Бързо. Лесно. Практично. Красиво. Пълно съвършенство!

Бъдете неустоими!

Възползвайте се от нашите ексклузивни предложения още сега!

Lise.bg - Облечете живота си в стил!

 

 

Мисия:


Има едно нещо, което никога не излиза от мода и това е собственият стил.

Изкуството да изразиш себе си чрез облеклото е сред незаменимите умения на всяка една успяла дама. Съвременната представителка на нежния пол е олицетворение на красотата във всичките и форми и размери.

Ние от Lise.bg, вярваме, че именно разнообразието прави живота цветен и вълнуващ.

Нашата мисия е да подберем и поднесем качествен и богат избор от дрехи и аксесоари на достъпни цени, подходящи за индивидуалните предпочитания на всеки клиент и да предоставим на своите потребители възможността да изразят себе си чрез гласа на модата по лесен и удобен за тях начин.